InterSystems Global Summit 2017

2018. January 29.  |  Események, Hír

2017. szeptember 10-13. között került megrendezésre a kaliforniai Palm Desert-ben az amerikai technológiai partnerünk – InterSystems Corporation – idei partnerkapcsolati és tudományos konferenciája. Erre az eseményre meghívást kapott az InterSystems valamennyi technológiai és megoldásszállító partnere a világon. Magyarországot és a V4 régiót egyedül mi képviseltük a több mint 600 fős konferencián, így a jelenlétünkkel nem csak a termékeinket, hanem hazánkat is képviseltük a világ számos országából összesereglett IT szakember számára.
Megoldásszállító partnerként lehetőséget kaptunk arra, hogy a konferencia előterében berendezett kiállítótérben is bemutathassuk a fejlesztéseinket. A kiállításon való részvétel arra is jó lehetőség volt, hogy felmérjük, hol tartanak az amerikai cégek. Az Európán kívüli piacra létrehozott „PELSOFT” márkanév alatt bemutattuk az adatkommunikációval, az egészségüggyel, a sportanalitikával, a Z-generációval foglalkozó megoldásainkat és az ezekre épített tematikus zárt közösségi háló szolgáltatásunkat.

A partnertalálkozóval és a kiállítással párhuzamosan kerültek lebonyolításra a fejlesztők számára szervezett szakmai programok, amelyek a legújabb technológiák ismertetése mellett gyakorlati bemutatókkal és konzultációs lehetőséggel is segítették a tudásátadás hatékonyságát.